onsdag 3 december 2014

Dagbok

2009 28 Juni [10:43]

Igår var det Hedekas Veteran Rally, jag & föräldrarna åkte med Håkan i Ewas Buick, även Emmas Henrik åkte med oss, medan Emma & Ewa åkte i Fiaten.

Fullt med folk, över hundra bilar samlades på Hedekas Bygdegård.
Tog en stund innan vi fick åka, då vi hade högt startnummer, med iväg kom vi, runt & runt på små-vägar, var riktigt mysiga vägar, fast ofantligt varmt, är lite röd efter solen nu.

När vi skulle åka hem till Ewa igen, så ville inte Buicken starta, så Ewa & Henrik åkte i Fiaten, så Henrik skulle hämta Emmas Impala, med han hade glömt ljuset på, så batteriet var dött.
Så Ewa hämtade Opeln så 6 personer fick plats i den, Emma satt bakvänt på mina knän, det gick bra ändå, var inte så långt.

Sen till Munkedal, & jag höll på med Mantan, kopplade in MDS 10” basen i hatthyllan, fick skruva för hand där i skivan, lite jobbigt.
Och sen ta loss dörrsidorna för att montera högtalarna där, & dra lite nya kablar.
Ena dörren var det lite trångt till, fick upp dörren i kanske 40cm, men det gick allt det med.
Så på onsdag är det bara slutsteg som ska kopplas ur kadetten, & in i Mantan, & sen hoppas att lågnivån funkar på bandspelaren.

Var en lång dag, gick upp kvart i 7,& kom hem efter 20 på kvällen, hela dagen var man ute i solen typ, svetten bara rann av en i ansiktet när jag höll på med Mantan.


Satte även upp en klädstång i garderoben till skjortor & sånt, funkar bra & den hänger stabilt.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar