lördag 14 april 2012

Vilken dag..

Vi skulle åka & veckohandla som vanligt,fick barnvakt så vi svängde förbi Ödeborg.
Sen innan Lane så sprang en hund omkring på vägen,vi fick sakta ner & stanna på vägen & försökte locka till oss hunden så den inte skulle komma i trafiken,men det lyckades inte,så vi gick till ett hus i närheten för att fråga om dom visste vems hunden var,det var deras hund som dom letade efter,men hunden hann smita in i skogen & vi kunde inte göra så mycket mera där,så vi fick åka iväg.
När vi kom fram till Torps parkering,så kom det fram en snubbe som tydligen hade samma sorts bil (V40) & frågade hur mycket bilen drog per mil,för hans drog lite för mycket,& han hade bytt det & det,men kunde inte hitta felet.
Sen träffade vi på mina föräldrar som hade väntat på oss,& medan vi pratade så kom Bagarn förbi med sin familj,så det blev att vi pratade lite där )
Sen var det hemgång & jag tvättade 3 bilar,var under Oliver för att kolla varför bakre delen av avgasröret hade lossnat från ljuddämparen,fick byta ut den bakre delen för den var helt sönderrostad.

På lördag är det veteranbilsmarknad på Backamo,så Oliver ska va ren & fin då )

Läste i min bok & hittade lite info om en kul bil.

BMW Isetta,en sån har jag åkt i,men var många år sen,tycker att han som äger en sån borde snart ta i tag i den igen,& ut & glida )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar